BEHANDLINGAR & PRISER


Om behandlingarna

Hamambad förebygger muskelspänningar i hela kroppen, skrubb med skrubbhandske tar bort döda hud celler. Skrubbning och dadelfibrer gör att blodcirkulationen ökar. Behandlingarna är avslappnande och förebygger stress. Efter hamambehandlingarna med hamamtvål blir huden ren, len och mjuk.

Vi lindrar värk med 30 eller 60 minuters turkisk massage.
Turkisk massage är som klassisk massage, skillnaden är att den är mer djupgående och väldigt effektiv. Vi masserar alla stora muskelgrupper i kroppen. Vader, lår, ben, rygg, skulderblad, axlar, nacke, armar och händer. Hamambad i kombination med turkisk massage är bra mot celluliter, muskelspänningar och träningsvärk. Våra behandlingar hjälper att lindra värk vid fibromyalgi och vid andra smärtproblem.

Hos oss är det både manliga och kvinnliga kunder inne i hamamet samtidigt, det går att boka manlig eller kvinnlig terapeut.

Se våra priser längre ner.

Albin och Hannes känner sig som kungar på Hamam
Oriental

Friskvårdsförmån

  • Alla våra behandlingar klassas som friskvård.
  • Här på Hamam Oriental kan du använda Actiway, Epassi samt Wellnet som betalning på valfri hamambehandling och massage.
  • Friskvårdsförmån får du av din arbetsgivare, du kan använda din friskvårdsförmån här hos oss.

Fördelar för dig som anställd:

  • Friskvårdsförmån är en skattefri förmån som du kan använda som betalning för avslappnande härliga hamambehndlingar och turkisk massage.
  • Ni behöver inte göra egna utlägg eller redovisa kvitton. Ni väljer själva vad ni vill göra.

Fördelar för dig som arbetsgivare:

Friskvårdsförmån är helt avdragsgill. Det är en synlig förmån som inspirerar till ökat välbefinnande. Mindre administration. Förmånen betalas via portalen där den anställde kan själv gå in och välja den behandling som passar bäst.

  • Vid önskemål av kvinnliga terapeuter, meddelas detta vid bokning.
  • Vi har 24 timmars avbokningsregel. För missad tid debiteras kunden fullt pris.

Pensionärer och sjukpensionärer får 10% rabatt på alla behandlingar.

BehandlingInnehåll
Självbetjäning
250 kr
Självbetjäning gäller tisdagar till och med torsdagar från 12:00 till 16:00. Ta med egna badkläder, handdukar och tofflor finns att låna.
Självbetjäning de Luxe
400 kr
Självbetjäning enligt ovan samt mezetallrik.
Hamam Osman
450 kr
Skuminpackning, lättare skummassage med skumpåse, tvagning med dadelfibrer och hårtvätt.
Hamam Osman de Luxe
600 kr
Skuminpackning, lättare skummassage med skumpåse, tvagning med dadelfibrer och hårtvätt.
Efter behandlingen serveras mezetallrik.
Prenses
550 kr
Skuminpackning, skummassage med skumpåse samt med händerna, tvagning med dadelfibrer och hårtvätt.
Prenses de Luxe
700 kr
Skuminpackning, skummassage med skumpåse samt med händerna, tvagning med dadelfibrer och hårtvätt. Efter behandlingen serveras mezetallrik.
Hamam Oriental
650 kr
Kroppsskrubbning med skrubbhandske, skuminpackning, lättare skummassage med skumpåse, tvagning med dadelfibrer och hårtvätt.
Yasemin de Luxe
800 kr
Kroppsskrubbning med skrubbhandske, skuminpackning, lättare skummassage med skumpåse, tvagning med dadelfibrer och hårtvätt. Efter behandlingen serveras mezetallrik.
Sultan
750 kr
Kroppsskrubbning med skrubbhandske, skuminpackning, skummassage med skumpåse samt med händerna, tvagning med dadelfibrer och hårtvätt.
Meryem de Luxe
900 kr
Kroppsskrubbning med skrubbhandske, skuminpackning, skummassage med skumpåse samt med händerna, tvagning med dadelfibrer, hårtvätt. Efter behandlingen serveras mezetallrik.
Ziya Pascha
1100 kr
Kroppsskrubbning med skrubbhandske, skuminpackning, lättare skummassage med skumpåse, tvagning med dadelfibrer och hårtvätt. 30 minuters turkisk massage.
Ali Baba
1200 kr
Kroppsskrubbning med skrubbhandske, skuminpackning, lättare skummassage med skumpåse, tvagning med dadelfibrer och hårtvätt, 30 minuters turkisk massage. Efter behandlingen serveras mezetallrik.
AjAjAj
1300 kr
Kroppsskrubbning med skrubbhandske, skuminpackning, lättare skummassage med skumpåse, tvagning med dadelfibrer och hårtvätt. 30 minuters djupgående turkisk oljemassage. Efter behandlingen serveras mezetallrik.
Kamil Pascha
1500 kr
Kroppsskrubbning med skrubbhandske, skuminpackning, lättare skummassage med skumpåse, tvagning med dadelfibrer och hårtvätt. 60 minuters turkisk massage.
Külhan Bey
1600 kr
Kroppsskrubbning med skrubbhandske, skuminpackning, lättare skummassage med skumpåse, tvagning med dadelfibrer och hårtvätt. 60 minuters turkisk massage. Efter behandlingen serveras mezetallrik.
Aladdin Barn 4-16 år
250 kr
Skuminpackning, skummassage med skumpåse och med händerna, tvagning med dadelfibrer, hårtvätt. I behandlingen ingår inte kroppsskrubbning. (endast i målsmans sällskap)
Turkisk massage 30 minuter
450 kr
Vi lindrar värk med 30 minuters turkisk massage.
Turkisk massage 60 minuter
850 kr
Vi lindrar värk med 60 minuters turkisk massage.
Ottoman massage 60 minuter
850 kr
Vi masserar och lindrar värk vid följande besvär: muskelspänningar i hela kroppen, meniskproblem, blockering, värk i svanskota, diskbråck och ischias, fibromyalgi, nackmyalgi, nackspärr, ryggvärk, förkalkning.
Vi behandlar med dessa metoder: skummassage, akupressur, zonterapi, koppning (vakuumterapi), medicinsk kräm som lindrar vid värk, gymnastiska övningar, beroende på det aktuella problemet.
Bra att veta: Innan behandlingen sitter man in i ångbastun och värmer upp sig. Vår rekommendation är att man vid ovanstående besvär börjar med kroppsskrubbning, tvagning och hårtvätt i Hamamet.