Media

BilderFilmerPress
Så här går våra hamambehandlingar till
Gå en rundtur i vårt hamam
Länets företagare 2023

Först blev vi BRANSCHVINNARE 2023 och nu är vi mycket glada och stolta över att ha fått utmärkelsen LÄNETS FÖRETAGARE 2023 i Sverige.
Vi tackar våra fantastiska kunder som hjälpt oss att nå denna framgång, vi vill även tacka vår duktiga personal som bidrar till våra utmärkelser.
Fortsättningsvis lovar vi att bedriva vår verksamhet med samma entusiasm och kvalitét.

För att nå alla friskvårdskunder i hela Sverige satsar vi på franchising och hoppas nå samma framgång.

TACK SÅ MYCKET
Ziya Gürsoy
VD/Ägare


Branschvinnare 2023

Varje år utser Branschvinnare i Sverige AB de företag som får utmärkelsen Branschvinnare baserat på föregående års bokslut. En Branschvinnare är ett företag som har överträffat den egna branschens utveckling i såväl omsättning som resultat. Företaget måste även visa ett positivt resultat. Snittet räknas fram en gång per år och baseras på samtliga företag inom den aktuella branschen. I snitt är det bara 11,7 % av Sveriges aktiebolag som tilldelas utmärkelsen 2023. Branschindelningen är baserad på företagens SNI-kod*.

* SNI står för Svensk Näringsgrensindelning och bygger på EU:s standard, NACE Rev.


HAMAM ORIENTALS (TURKISKT – BAD) BEHANDLINGAR KLASSATS SOM FRISKVÅRD HOS SKATTEVERKET.
ziya-gursoy-stolt-hamamaega

Efter många förhandlingar med Skatteverket så klassas äntligen Hamam Orientals hamambehandlingar som friskvård.
Hamam Orientals VD och Sveriges första och enda Hamam mästare Ziya Gürsoy förklarade i sina förhandlingar med Skatteverket att hamambehandlingar tar bort spänningar i nacke, axlar, rygg och att man vårdar kroppen.
Hamambehandlingarna hjälper till nyblivna mödrar att producera mjölkflöde samt motvekar stress, trötthetssyndromer, sömnsvårigheter och ökar koncentrationsförmågan. Hälper även mot fibromiyalgi, träningsvärk och effektiv mot celluliter med mera.
Nu har Hamam Oriental även ingått avtal med friskvårdscheckar och Wellnet. Friskvårdscheckarna innebär att när man får detta från sin arbetsgivare så kan de användas för Hamambehandlingar.
Wellnet AB förmedlar friskvårdstjänster som produceras av externa leverantörer som anslutit sig till Wellnet. Samtliga anställda i de anslutna företagen kan sedan utnyttja Wellnets elektroniska marknadsplats på Internet för att välja friskvårdstjänster och betala dem via sin arbetsgivare.
För företag som har friskvårds kickoff på Hamam Oriental blir behandlingarna avdragsgillt.
Husets behandling: Kroppsskrubbning med gethårs skrubbhandske, skuminpackning med rosentvål, tvagning med dadelfibrer, lättare skummassage och hårtvätt. Pris endast 750:-
Hamam Oriental välkommnar alla åldrar!


KAYO SHEKONI HAR VARIT HEDERSGÄST OCH KLIPPTE BANDET PÅ HAMAM ORIENTALS INVIGNING

Kayo Shekoni i mitten, Filiz Köse vänster och Jan Holmberg höger.
Hamam Oriental InfraCity i Upplands Väsby invigdes den 3 juni 2010 inleddes med att Svenska och Turkiska flaggorna hissades upp sedan spelades Turkisk folkmusik av Grupp Nostalji oavbrutet när gästerna kom. Gästerna bjöds på Turkiskinspirerade kanapéer samt Turkiskt öl och vin.
Nilla Tjälldén representant från Nyföretagarcentrum hade uppdraget som konferencier, hon gjorde också en intervju med Ziya Gürsoy där han tackade alla inblandade som var med i starten och även på hans stora dag.
Bandet klipptes av kommunstyrelsens ordförande Jan Holmberg som sa att det var roligt att Gürsoy i sitt engagemang lyfte fram kommunen han sa även att han invigt andra badhus men det här badhuset var det varmaste. Artisten Kayo Shekoni var mycket hedrad att få vara med och inviga Hamam Oriental, hon betonade också hur viktigt det är att ta hand om sin kropp, Turkiska ambassadens representant kulturattaché Filiz Köse som tyckte att Gürsoy är en skicklig affärsman och önskade honom lycka till i framtiden.
Ziya dansade med sin fru Eva till melodin ”Antepin Hamamlari” (Anteps Hamam) som spelades av de Turkiska musikanterna. Därefter tackade Eva med glädjetårar och Ziya lade till att det finns inte ord för vår tacksamhet, så vi tackar Er som Ni ser med tårar, gästerna instämde med applåder. Efter att bandet klippts delades av Ziya ut tackblommor till kommunstyrelsens ordförande Jan Holmberg, Turkiska ambassadens representant kulturattaché Filiz Köse, artisten Kayo Shekoni och Nilla Tjälldén.
Ziya bjöd in till visning av Hamamet för att visa hur en behandling går till. Gästerna imponerades av arkitekturen och designen. Hamamterapeuten Emre visade behandlingen ”Hamam Osman” och terapeuten Sema ”Hamam Oriental”.
När invigningen avslutats bjöds gästerna in till dessertbuffé på Scandic Hotell InfraCity åtföljda av musik med Grupp Nostalji.
Hamam Oriental med personal vill även ge ett stort tack till Blomsterpinglan som sponsrat med