" /> Hamam oriental turkisk oas mitt i Bredden,Turkikt bad

Media

Hamam Oriental, det turkiska badet i Infra City, Upplands Väsby kommer att delta i årets Allt för Hälsan mässa. Monterplats B02:29

Hamammästare Ziya Gürsoy med personal kommer att informera mässbesökarna om traditionen med att bada Hamam, bjuda på turkiskt te och trevliga överraskningar. Vi kommer bland annat att lotta ut exklusiva presentkort på Hamam Weekend i samarbete med Scandic Hotell i Infra City, Upplands Väsby.
Hamambad är en tusenårig tradition som nu också blivit mycket populär i Sverige. Njut av orientaliska dofter, ånga, värme och ljudet av rinnande vatten medan du får din välgörande behandling.
Hamam Orientals samtliga behandlingar klassas som friskvård och behandlingarna är ett bra sätt att bli av med spänningar och att slappna av. Perfekt för möhippa, svensexa, födelsedagar och företagsevent.
Nyheter, Hamam Oriental
Hamam Oriental har nu funnits i fem år och hamambadandet har fortsatt att öka i Sverige. Hamam Orientals film har över 3 miljoner visningar på Youtube.
Hamam-mästaren Ziya Gürsoy har också fått förfrågan om att hjälpa starta hamam i våra nordiska grannländer.
För mera information om våra välgörande behandlingar kan man gå in på vår hemsida och läsa om de olika alternativen eller titta på våra filmer. ziya-gursoy-stolt-hamamaega

KAYO SHEKONI HAR VARIT HEDERSGÄST OCH KLIPPTE BANDET PÅ HAMAM ORIENTALS INVIGNING

Kayo Shekoni i mitten, Filiz Köse vänster och Jan Holmberg höger.
Hamam Oriental InfraCity i Upplands Väsby invigdes den 3 juni 2010 inleddes med att Svenska och Turkiska flaggorna hissades upp sedan spelades Turkisk folkmusik av Grupp Nostalji oavbrutet när gästerna kom. Gästerna bjöds på Turkiskinspirerade kanapéer samt Turkiskt öl och vin.
Nilla Tjälldén representant från Nyföretagarcentrum hade uppdraget som konferencier, hon gjorde också en intervju med Ziya Gürsoy där han tackade alla inblandade som var med i starten och även på hans stora dag.
Bandet klipptes av kommunstyrelsens ordförande Jan Holmberg som sa att det var roligt att Gürsoy i sitt engagemang lyfte fram kommunen han sa även att han invigt andra badhus men det här badhuset var det varmaste. Artisten Kayo Shekoni var mycket hedrad att få vara med och inviga Hamam Oriental, hon betonade också hur viktigt det är att ta hand om sin kropp, Turkiska ambassadens representant kulturattaché Filiz Köse som tyckte att Gürsoy är en skicklig affärsman och önskade honom lycka till i framtiden.
Ziya dansade med sin fru Eva till melodin ”Antepin Hamamlari” (Anteps Hamam) som spelades av de Turkiska musikanterna. Därefter tackade Eva med glädjetårar och Ziya lade till att det finns inte ord för vår tacksamhet, så vi tackar Er som Ni ser med tårar, gästerna instämde med applåder. Efter att bandet klippts delades av Ziya ut tackblommor till kommunstyrelsens ordförande Jan Holmberg, Turkiska ambassadens representant kulturattaché Filiz Köse, artisten Kayo Shekoni och Nilla Tjälldén.
Ziya bjöd in till visning av Hamamet för att visa hur en behandling går till. Gästerna imponerades av arkitekturen och designen. Hamamterapeuten Emre visade behandlingen ”Hamam Osman” och terapeuten Sema ”Hamam Oriental”.
När invigningen avslutats bjöds gästerna in till dessertbuffé på Scandic Hotell InfraCity åtföljda av musik med Grupp Nostalji.
Hamam Oriental med personal vill även ge ett stort tack till Blomsterpinglan som sponsrat med

HAMAM ORIENTALS (TURKISKT – BAD) BEHANDLINGAR KLASSATS SOM FRISKVÅRD HOS SKATTEVERKET.

Efter många förhandlingar med Skatteverket så klassas äntligen Hamam Orientals hamambehandlingar som friskvård.
Hamam Orientals VD och Sveriges första och enda Hamam mästare Ziya Gürsoy förklarade i sina förhandlingar med Skatteverket att hamambehandlingar tar bort spänningar i nacke, axlar, rygg och att man vårdar kroppen.
Hamambehandlingarna hjälper till nyblivna mödrar att producera mjölkflöde samt motvekar stress, trötthetssyndromer, sömnsvårigheter och ökar koncentrationsförmågan. Hälper även mot fibromiyalgi, träningsvärk och effektiv mot celluliter med mera.
Nu har Hamam Oriental även ingått avtal med friskvårdscheckar och Wellnet. Friskvårdscheckarna innebär att när man får detta från sin arbetsgivare så kan de användas för Hamambehandlingar.
Wellnet AB förmedlar friskvårdstjänster som produceras av externa leverantörer som anslutit sig till Wellnet. Samtliga anställda i de anslutna företagen kan sedan utnyttja Wellnets elektroniska marknadsplats på Internet för att välja friskvårdstjänster och betala dem via sin arbetsgivare.
För företag som har friskvårds kickoff på Hamam Oriental blir behandlingarna avdragsgillt.
Husets behandling: Kroppsskrubbning med gethårs skrubbhandske, skuminpackning med rosentvål, tvagning med dadelfibrer, lättare skummassage och hårtvätt. Pris endast 650:-
Hamam Oriental välkommnar alla åldrar!