Gästbok

Gästboken är tyvärr inte längre aktiv att kunna göra inlägg i längre p.g.a. stora problem med spaminlägg.
Önskar ni lämna kommentarer osv så går det bra på vår Facebooksida.
Nedan kan ni läsa tidigare inlägg.

Tack för er förståelse!

39 inlägg.


Mojgan Mojgan från Uppsala skrev den november 20, 2017 den 7:54 e m:
Mycket trevlig atmosfär och varmt välkomnande av personal, rekommenderar till alla som vill unna sig själva till något kul. Tack till all personal för det härliga bemötande och för en rolig dag.


Mojgan Mojgan från Uppsala skrev den november 17, 2017 den 2:07 e m:
Det bästa upplevelse man kan få
Vi är super nöjd med allt
Värm rekomenderas
Tusen tack


Anna Anna från Stockholm skrev den mars 7, 2016 den 10:05 e m:
Jag min mor och mina kusiner på 10 år hade en jättehärlig upplevelse! Rekommenderar verkligen för både barn och vuxna, annorlunda och mysigt att göra tillsammans! Något kusinerna kommer komma ihåg länge


admin admin skrev den januari 27, 2016 den 8:03 f m:

Hej Eva!

Tack för uppmärksamheten, vi har byggt om hemsidan där efter flyttade all material från gamla hemsidan.


Eva Eva från Stockholm skrev den januari 5, 2016 den 1:44 f m:
Varför har alla skrivit recensioner juni 2015? Inga gäster därefter?
Blir misstänksam!


Allan Carlsson Allan Carlsson skrev den juni 18, 2015 den 3:57 e m:
Efter en tröttsam flygning över Atlanten överraskade min fru mig med ett besök på Hamam Oriental. Detta blev ett oerhört uppskattat äventyr för mig. Trevlig personal, ett allt igenom proffsigt mottagande och en mycket kompetent behandling. En lugn och avslappnad miljö och en fantastisk badanläggning. Hit kommer jag gärna flera gånger. Tack så hjärtligt för ett vänligt bemötande, fantastisk service och en mycket kompetent ägare. Hälsningar Allan o Ann-Sofie i Karlstad


Csilla och Josef Csilla och Josef skrev den juni 18, 2015 den 3:56 e m:
Efter månader av bakslag, stress och sorg har vi äntligen fått chansen att slappna av, bli ompysslade och känna oss som hemma i denna fantastiska Hamam miljön. Tack för en fantastisk service, bemötande, behandling och vi ses igen i april. Längtar redan trots att vi är precis hemkomna. TACK än en gång för allt! MVH Csilla och Josef/ Stockholm Ps: kände mig som på semester i Turkiet!!!


Anne Lundberg Anne Lundberg skrev den juni 18, 2015 den 3:55 e m:
Stort tack för en underbar fredags kväll!! Jag och mina 2 tjejkompisar njöt fullt ut av den vackra miljön, behandlingar, trevlig personal och goda maten!


Nina Lundell Nina Lundell skrev den juni 18, 2015 den 3:54 e m:
Jag, min vännina och våra barn tyckte att det var en fantastisk upplevelse! Hälsningar från Nina i Kungsbacka!


Tina Tina skrev den juni 18, 2015 den 3:53 e m:
Hela familjen tog en skön sultan behandling och det var så skönt. Ren, len och skönt avkopplande. Vi kommer tillbaka snart.


Sandra Fagerlund Sandra Fagerlund skrev den juni 18, 2015 den 3:52 e m:
Jag och min syster besökte Ziyas Hamam Oriental förra veckan och det var en helt fantastisk och prisvärd upplevelse . Jag som hud och spaterapeut har provat på många olika spabehandlingar och det här var helt klart en av dom bästa! Jag rekommenderar alla att prova på denna turkiska ritual då man blir ordentligt ren från topp till tå och samtidigt får en otroligt avslappnade stund i en fuktig och varm miljö! Lokalen och inredningen är helt fantastisk och terapeuterna ( skrubbarna) har utbildats av hamamets egen mästare Ziya Gurzoy som har en lång erfarenhet från yrket! Service i toppklass och den turkiska maten var kanongod…En upplevelse utöver det vanliga med en kombination av Värme, vatten, tvagning, skrubbning, massage, hårtvått och helande och renande avslappning för både kropp och själ!

Nina Fagerlund Nina Fagerlund skrev den juni 18, 2015 den 3:51 e m:
Tack för en helt underbar eftermiddag hos er på Hamam Oriental! Professionellt, Personligt och vilket resultat…huden har aldrig varit så mjuk och len! ni har det ända ut i fingertopparna..det kommer gå bra för er, Lycka till!!


Nina Faagerlund Nina Faagerlund skrev den juni 18, 2015 den 3:48 e m:
Tack för en helt underbar eftermiddag hos er på Hamam Oriental! Professionellt, Personligt och vilket resultat…huden har aldrig varit så mjuk och len! ni har det ända ut i fingertopparna..det kommer gå bra för er, Lycka till!!


Maria Maria skrev den juni 18, 2015 den 3:48 e m:
Vill du känna att du landar i tillvaron, blir ren från topp till tå och njuta av en stunds avkoppling,Ta dig då till Hamam Oriental Spa, Infra City, Upplands Väsby….det är heeeelt fantastiskt!!! Rekommenderas varmt! Me like ? Tack för en superbra kväll! Vi kommer snart tillbaka ? // Maria med vänner från Nacka


Csilla Csilla skrev den juni 18, 2015 den 3:46 e m:
kligen rekommendera Hamam Oriental Spa! Bästa julklappen! Fantastisk personal, bemötande och för att inte tala om behandlingen! Jag längtar……. Tack för att ni finns! // Csilla och Josef


Tanja Tanja skrev den juni 18, 2015 den 3:45 e m:
Helt underbar annorlunda upplevelse. Man blir riktig ompysslad. Känner mig len och fin som en bebis. Vi var ett gäng tjejer från jobbet och alla var verkligen nöjda. Rekommenderas varmt (bokstavligt) ?


Kiumars Kiumars skrev den juni 18, 2015 den 3:44 e m:
Fantastisk upplevelse tackvare professionell personal som utför en sagolik behandling allt från bad och massage. En liten turkisk lunch efter all behandling kändes inte helt fel. Vi kommer säkert att göra om detta flera gånger ..


Jenny Hellgren Jenny Hellgren skrev den juni 18, 2015 den 3:43 e m:
En riktig uppladdning i vinterns kyla och mörker. En avkopplande och rogivande upplevelse med bad och massage, god mat och toppen bra service. Man får riktig avkoppling och mår som en prinsessa. Rekommenderar detta!!!! Tack för en underbar eftermiddag. Vi kommer tillbaka.// Jenny , Birgitta och My


David J David J skrev den juni 18, 2015 den 3:42 e m:
Tack så mycket Ziya. Det var en upplevelse i världsklass! Nästa gång ska jag även prova den turkiska maten. Det blir spännande!


En nöjd kund En nöjd kund skrev den juni 18, 2015 den 3:41 e m:
Kan verkligen rekommendera Hamam Oriental. Bra personal och service och världens bästa behandlingar. Kommer snart igen =) Glad påsk


elisabet elisabet skrev den juni 18, 2015 den 3:40 e m:
Tack för en underbar em. Har skvallrat för ALLA om hur trevligt/ bra det var hos er. Vi kommer tillbaka=)


Frank Åkerman Frank Åkerman skrev den juni 18, 2015 den 3:40 e m:
Varmt tack för fantastiska timmar hos er. Mycket duktig personal, trivsam och lugn atmosfär. På återseende. Frank Åkerman Täby


Annika & Janne Annika & Janne skrev den juni 18, 2015 den 3:39 e m:
Vi bokade behandlingen Ali Baba och fick en fantastisk upplevelse. Det är ett duktigt o mkt personligt gäng som gav oss en helhetsupplevelse. Har du inte provat på Hamam i Turkiet så gör det i Väsby. Dessutom har makens onda rygg blivit symptomfri efter några behandlingar som han bestämde sig för att göra efter hamambesöket. Vi kommer tveklöst tillbaka. Annika & Janne


Helena Larsdotter Helena Larsdotter skrev den juni 18, 2015 den 3:38 e m:
Fick behandlingen som en överaskning av min dotter! ? En upplevelse man sällan glömmer. SÅÅ skönt! Vi var avslappnade men pigga efteråt!


Maria Blitz Maria Blitz skrev den juni 18, 2015 den 3:37 e m:
Ett besök hos er är ett måste för en hösttrött själ! Min man och jag var hos er i veckan, och det finns inte ord för hur avkopplande det är , och det bästa av allt – känslan och välbefinnandet sitter i flera dagar efter besöket – Tack så hjärtligt!


Eleonora Bergenbrant Eleonora Bergenbrant skrev den juni 18, 2015 den 3:36 e m:
Min dag som drottning var på min födelsedag. Detta blev min första kontakt med Hamam. En underbar miljö som du bara kan inta med alla sinnen och bara vara. Vi fick ett varmt och personligt bemötande av den trevliga personalen. Efter hot room och tvagning blev det massage. Kalim Aziz dipl. medicinsk massör hittade en hel del att rätta till, så jag fortsatte med en behandlingskur hela veckan efteråt. Jag känner mig som pånyttfödd. Man skulle kunna tro att ett under skett med min kropp. Smärtor jag haft efter en trafikolycka för många år sedan är borta och jag känner mig fri igen att göra det jag känner för. Jag ger mina varmaste rekommendationer till alla att pröva denna underbara oas i en kall hård värld.


Göran Bergenbrant Göran Bergenbrant skrev den juni 18, 2015 den 3:34 e m:
En underbar upplevelse. Man kände sig som en prins. Behandlingen och maten var toppklass. Massagen blev liksom pricken över i;et. Alla spänningar försvann och det var länge sen jag sov så gott på natten. Fortfarande en dryg vecka efteråt så känns det mycket bättre. Kan bara rekommendera alla att ta en behandling, gärna Ali Baba som jag och min fru tog. Ska dit igen så fort jag kan.


Karin Eriksson Karin Eriksson skrev den juni 18, 2015 den 3:33 e m:
Stort och varmt tack för en otroligt skön måndag förmiddag hos Er.Allt var så perfekt. Kommer tveklöst tillbaka även om vägen blir lång i detta avlånga land.